Winnaar Gi-ga-groene survival

Winnaar

Veel scholen hebben meegedaan met de Gi-ga-groene survival. Uit de inzendingen bleek dat leerlingen het erg leuk vonden om te doen. Ook veel leerkrachten gaven aan dat het een leuke les was.

Ik hoop dat jullie de boeken in de openbare bibliotheek kunnen vinden. In de catalogus moet je niet op de serienaam Robotoorlog zoeken, maar op de titels, zoals Geheime kracht, Onzichtbaar gevaar, Ongelijke strijd, Sluipend kwaad of Verdwenen vijand. Ze staan vaak op het Makkelijk Lezen Plein. Boek 1 is er ook als luisterboek in de Online Bibliotheek.

Het was heel moeilijk om een winnaar te kiezen. Veel kinderen schreven dat ze de boeken aan de hele klas wilden geven, zodat alle kinderen ze konden lezen. Dat is heel fijn.
Helaas kon ik maar één school als winnaar aanwijzen. Dat werd:
Groep 5 van de Keijzerschool​ in Moerkapelle.

Hieronder zie je de inzending van deze klas. Juf Naomi stuurde mij een foto nadat de prijs was uitgepakt. De leerlingen zijn meteen enthousiast gaan lezen! Gefeliciteerd met de prijs.

Overige inzendingen

Ik wil iedereen bedanken voor het meedoen en het invullen van het formulier. Ik heb alle berichten gelezen en ze maakten mij heel blij! Ik laat er hier een paar zien.

*

*

*

*

* *

*

*

*

*

*

*

*

* *

*

*